LEEEF EWA

 

Welkom bij LEEEF EWA!

 Tekenen is voor mij iets magisch!


Beeld geven aan dat wat je voelt… dat blijf ik ontzettend mooi en bijzonder vinden en ik ben dan ook enorm dankbaar voor de ondersteuning en de samenwerking die ik hierin krijg. Veel tekeningen en kaarten zijn gebaseerd op mijn eigen spirituele ontwikkeling of spirituele inspiratie. 


Vanaf 2,00 euro per stuk zijn de hand getekende engelen kaarten te koop. Met prachtige engelen energie om iemand op een liefdevolle manier te laten weten dat je aan hen denkt. Op dit moment heb ik drie verschillende hand getekende kaarten.... lily (de lelie bloemen) en angel deze kosten 2,00 euro per stuk en giving hands hier zit een kleine rozekwarts bij, deze kost 3,00 euro per stuk 


Alle tekeningen hebben hun eigen energie die jou mogen ondersteunen in dat wat voor jou op dat moment belangrijk is… voel!De kaarten kunnen ook vanuit LEEEF EWA direct verstuurd worden naar de ontvanger met een persoonlijke boodschap. Wil je een samenwerking… of wil je dat ik iets voor je ontwerp zoals bijvoorbeeld een logo voor je bedrijf, illustraties maak voor je boek of een ander tof idee, stuur een berichtje ik sta open voor een samenwerking.
                                                                                        

Mijn tekeningen zijn allemaal met de hand ontworpen en getekend en worden niet geprint!  Hierdoor is elk exemplaar uniek en kan deze iets afwijken van de foto op de site. Kopiëren van mijn tekeningen is niet toegestaan maar stuur een berichtje en vraag wat je wilt, vaak is er meer mogelijk dan op voorhand gedacht!LEEEF EWA is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 16:00 uur op 06-30386640 of via de mail op leeefewa@gmail.com Tijdens de schoolvakanties van me twee boys Nadir en Indra is LEEEF EWA beperkt bereikbaar.


Bedankt dat je een kijkje nam op mijn site…liefs Nelleke.